Sons of Anarchy kläder


Sons of Anarchy är inget regelrätt klädmärke, utan en TV-serie av Kurt Sutter som handlar om en motorcykelklubb med kriminella inslag. Den populära serien har givit upphov till många mönstertryck på framförallt t-shirts.

Sons of Anarchy

Sons of Anarchy är inget eget klädmärke, men en del företag säljer kläder – framförallt tröjor och t-shirts – med tryck från serien. Majoriteten av trycken symboliserar döskallar och klubbens logotyp. I skrivande stund kan motiven från serien enbart fås på tröjor (såväl långärmade pullovers som polotröjor och t-shirts), kepsar, linnen, mössor och accessoarer.

Räkna med fraktkostnader och väntetider

Eftersom den största efterfrågan på Sons of Anarchy finns på andra sidan Atlanten, kan man som svensk konsument räkna med höga fraktkostnader – som visserligen kan sänkas genom sambeställningar – och frakttider mot bortåt tre veckor. För den som är ute efter att beställa kläder från svenska webbutiker kan följande särskilt rekommenderas:

  • Shirtstore.se – webbutik som säljer ett tiotal modeller av kepsar och tröjor med tryck från serien. Räkna med att få betala 200 kronor för en vanlig t-shirt.
  • Twear.se – butik vars produktutbud domineras av street och övrigt gatumode. Butiken med säte i Malmö har likaså ett tiotal produkter med tryckmotiv från Sons of Anarchy. Priserna för en vanlig t-shirt uppgår även här till ca 200 kronor.

För den som inte räds att beställa från USA kan butiken Startink.com särskilt rekommenderas. Här är utbudet större och priserna något lägre än i de svenska webbutiker som nämnts i det föregående.