Saint Tropez kläder


Saint Tropez är, det exotiska namnet till trots, ett i grunden danskt klädmärke som riktar in sin försäljning mot en ung, trendmedveten tjejgrupp. I Sverige finns i nuläget nio konceptbutiker.

Saint Tropez

Saint Tropez är ytterligare ett i raden av danska kvalitetsmärken som riktar in sin försäljning mot en ung, trendmedveten kvinnlig målgrupp. Märket designar årligen ett tiotal kollektioner, vilket innebär att plaggen ständigt håller sig uppdaterade ur modesynpunkt. Den genomsnittliga köparen är en kvinna på 30 år, men plaggen passar i vårt tycke alla kvinnor i åldersspannet 15 till 40 år. Märket har i skrivande stund hela nio konceptbutiker på den svenska marknaden. Butiksutbudet återfinns i sin helhet på märkets officiella hemsida (sainttropez.com).

Shoppa Saint Tropez på nätet

På märkets officiella hemsida finns numera en webbutik, som inrymmer i princip alla märkets produkter. För den som föredrar att handla Saint Tropez kläder via nätbaserade detaljister kan följande butiker särskilt rekommenderas:

  • Sid and Sally – har i skrivande stund upp emot hundra olika plagg från Saint Tropez.
  • Stayhard.se – har liksom den sistnämnda ett hundratal olika plagg från varumärket.
  • Nelly – har ett tjugotal trendiga damplagg från Saint Tropez.
  • Ellos – har för stunden störst utbud av alla nätbutiker med reservation av märkets egen webbshop.

Saint Tropez återfinns även i många fysiska butiker som säljer damkläder i lite högre kvalitet, t.ex. Sweet i Göteborg och Cayenne i Stockholm.