Monki kläder


Monki är en butikskedja som tillhandahåller noga utvalda klädprodukter för i första hand unga tjejer. Stilen är en smula rebellisk och gillas av tjejer som uppskattar bekvämt, alternativt mode.

Monki

Monki säljer färgstarka, bekväma och iögonfallande klädesplagg som sticker ut i mängden. Den danska klädkedjan har på kort tid blivit mäkta populär i Sverige; den som väljer att handla Monki kläder online kan enkelt och billigt få plaggen fraktade till Sverige. Som tjej bör man undvika en outfit som enbart inbegriper plagg från Monki – risken är nämligen att den blir för aggressiv. Outfiten blir mindre utmanande om man t.ex. varvar en överdel från Monki med ett par Jeans från Lee eller Levi’s. Monki kläder är även populära att kombinera med märken som Pudel och Lady Soul.

Monki kläder enbart online

Den som är bosatt i Sverige kan enbart handla Monki kläder på nätet. I Danmark finns däremot ett tiotal fysiska märkesåterförsäljare; dessa finns listade på märkets officiella hemsida (monkiworld.com) – här kan man bekanta sig med klädutbudet i sin helhet. På hemsidan kan man även, förutom inspiration i största allmänhet, ta del av säsongsanpassade klädtips.

Hel outfit från Monki

Den som vill klä sig i Monki kläder från topp till tå kan skratta sig lycklig; förutom alla typer av damkläder innehåller sortimentet nämligen alltifrån skor till ytterkläder och trosor. Som potentiell bärare av Monki bör man emellertid ta i beaktande att plaggen präglas av starka inslag från rockmiljön; något som medför att plaggen kan upplevas som oversize. Kläderna är däremot ytterst bekväma och enkla att ta av och på.